Stichting Regionale Veteranendag

Noord-West Veluwe

Veteranen Platform

De belangenbehartiger van de Nederlandse veteranen stelt i.o.m. Het Ministerie van Defensie het veteranenbeleid op.


VeteranenMail

De Veteranendag Nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken en heet nu 'VeteranenMail'. Ieder kwartaal stuurt het Nationaal Comité Veteranendag je een selectie van de interessantste verhalen, nieuws en actualiteiten over veteranen en Veteranendag.


De Stichting Veteraneninstituut

Het Veteraneninstituut is er om de samenwerking te bevorderen tussen alle partijen die betrokken zijn bij de zorg en het beleid voor veteranen.


De Indische Harderwijkers

Tussen de jaren 1949 en 1965 kwamen er duizenden Indische Nederlanders uit het voormalige Nederlands-Indië naar Nederland.


Welkom op de portal van Project Veteranenhond!

Enkele duizenden Nederlandse veteranen kampen dagelijks met ernstige gevolgen van hun uitzending, waaronder PTSS.


Hartelijk welkom op de site van het Nederlands Artillerie Museum

Het Nederlands Artillerie Museum geeft een treffend beeld van de geschiedenis van het Wapen St. Barbarader Artillerie.


Veteranen verhalen uit de NW-Veluwe.nl

Deze website bevat verhalen en belevenissen van zowel veteranen uit WOII, onder oorlogsomstandigheden, alsmede van veteranen die bijgedragen hebben aan missies in het kader van Vredesoperaties bij de handhaving van vrede en veiligheid op vele plaatsen in de wereld.


Veteranencafé Alleman in Harderwijk

Grand Café Alleman en Zorgdat organiseren elke laatste woensdag van de maand een Veteranencafé Alleman in Grand Café Alleman aan het Triasplein 1, in Harderwijk. Wij bieden u een maandelijks bijeenkomst aan waarin u elkaar kunt ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.


Stichting Pasar Malam Harderwijk

Wij heten u van harte welkom op de Pasar Malam Harderwijk in het weekend van 17 & 18 oktober 2020. Weet u dat Harderwijk al een lange Indische historie heeft! Al vanaf het jaar 1814 vertrokken vanuit Harderwijk 'kolonialen' naar het toenmalige Nederlands-Indië.