Stichting Regionale Veteranendag

Noord-West Veluwe

• Regionale Veteranendag Nijkerk 2023


Beste veteraan,

U heeft zich opgegeven voor de Regionale Veteranendag Noordwest Veluwe op 17 juni a.s. in Nijkerk. Wij kijken er naar uit om voor u een prachtige dag te verzorgen.


Programma:

10:00 - 10:45  Ontvangst in de Brasserie Kade 10

10:45 - 11:15  Opening en welkomstwoord door de Burgermeester van Nijkerk
                       mr. Drs. G.D. Renkema in de Brasserie Kade 10

11:15 - 12:00  Fotomoment bij het Stadhuis

12:00 - 13:30  Lunch (blauwe hap) in de Brasserie Kade 10

13:30 - 15:00  Verschillende rondritten en een optreden van DJ Hess (veteraan)


Verder zal er een doorlopend programma zijn bij het stadhuis met o.a. optreden van het Vrijwillig Muziek-en Tamboerkorps Verbindingsdienst, diverse stands, livemuziek, demonstraties, springkussens en een sportieve uitdaging met Meet the Marines.


Parkeren:

Wij verzoeken om uw voertuig te parkeren op het bedrijventerrein van tankbouw Rootselaar, ter hoogte van Bruins Slotslaan 86 te Nijkerk. De route is via wegbewijzering aangegeven. Voor veteranen die slecht ter been zijn, hebben wij een aantal parkeerplaatsen gereserveerd op de parkeerplaats van de Lidl, Ampérestraat 5 in Nijkerk. Wij verzoeken om veteranen uit de gemeente Nijkerk indien mogelijk te voet of met de fiets te komen.


Verzorging:

Van de stichting krijgt u een lunch en enkele consumpties aangeboden in de Brasserie Kade 10 tegen inlevering van consumptiebonnen.


Tenue:

Wij waarderen het zeer als u uw veteranenpak of DT met uw grootmodel decoraties draagt. Voor de officiële tenuevoorschriften verwijzen wij u naar de website van het veteraneninstituut: www.worldofveterans.com/veteranentenue.